Monday, September 30, 2013

eni i-Sint - 10W50 , 5W40 , 5W30 , 10W40eni engine oil adalah satu jenama yang terkenal di ITALY, dan telah 30 tahun terlibat didalam sukan bermotor dan menjadi penaja utama untuk GP di Eropah. Kelebihan minyak engine keluaran eni telah terbukti dan banyak digunakan pada kereta rally, perlumbaan litar dan motosikal berkuasa tinggi yang mana putaran enjin sentiasa berada di sekitar 6000 rpm hingga 14,000 rpm sehingga tamat perlumbaan.

Kini , eni telah memasuki pasaran tempatan dengan formula yang bersesuaian dengan iklim asia, dan kami di FLYWAYS TNT AGENCY, telah mengambil keputusan untuk menjual / membekalkan produk berkualiti keluaran eni kepada para pelanggan kami. 

Antara gred - gred minyak enjin keluaran eni.1 - eni i-sint rally    10W50     API SN - FULLY SYN ( RACING GRADE ) 4 ltr
     Dicipta untuk kenderaan yang terlibat didalam perlumbaan rally dan litar, dan minyak gred ini amat sesuai digunakan oleh kenderaan yang terlibat didalam sukan permotoran seperti drift , drag dan sebagainya.
* PROMOSI : Free Gift POWER BANK 2000 mAH dari kami. Promosi sah laku sehingga diberitahu kelak.2 - eni i-sint extra tec    5W40     API SN - FULLY SYN ( RACING GRADE ) 4 ltr
SILA BACA - PRODUCT DATA SHEET
     Dicipta untuk kenderaan sport yang berkuasa tinggi, dan amat sesuai untuk engine TURBO dan N/A. eni i-Sint extra tec 5W40, amat popular di eropah, dan menjadi pilihan oleh pemilik-pemilik kereta sport mewah seperti FERARRI. Sila lihat link disini : http://www.superformance.co.uk/a-355/oil.htm
* PROMOSI : Free Gift POWER BANK 2000 mAH dari kami. Promosi sah laku sehingga diberitahu kelak.
     


3 - eni i-sint super     5W30     API SN - SEMI SYN ( ILSAC GF-5 ) 4 ltr
SILA BACA - PRODUCT DATA SHEET
      Sesuai untuk kenderaan yang menggunakan minyak mineral SAE 10W30, seperti kenderaan keluaran PERODUA. eni i-Sint super 5W30 telah di rumus khas  dan sesuai untuk kegunaan cuaca di Asia. a gred ILSAC GF-5, direkomenkan untuk kenderaan diesel turbo dan dapat memanjangkan hayat engine supaya prestasi engine dapat bertahan lebih lama.
* PROMOSI : Percuma Oil Filter untuk kenderaan PERODUA dan Fee Gift POWER BANK 2000 mAH dari kami. Promosi sah laku sehingga di beritahu kelak.4 - eni i-sint super     10W40     API SN - SEMI SYN 
    SILA BACA -  PRODUCT DATA SHEET
     Amat sesuai untuk kenderaan yang menggunakan gred SAE 10W40, dan anda akan dapat merasa perubahan ketara selepas anda menggunakan produk ini .
* PROMOSI :  Percuma Oil Filter untuk kenderaan keluaran PROTON dan Free Gift 2000 mAH dari kami. Promosi sah laku sehingga diberitahu kelak. 


Apa itu SAE dan API ? sila baca...

Dah faham, apa itu SAE dan API yang tertulis pada botol atau pembungkusan produk minyak yang anda gunakan?...dan jika anda ingin kepastian, sila periksa sama ada produk yang anda telah gunakan mempunyai gred yang telah menjalani ujian atau pun tidak....NAK TAHU???.. klik disini............

Ini adalah sekadar informasi..untuk kepastian, sila rujuk kepada pengeluar produk yang telah anda gunakan.

Untuk tempahan secara ON-LINE, sila hubungi : +6017 - 2257944 ( call / sms / whatsapp / wechat ). Atau C.O.D. di Durian Tunggal, Melaka.

( Perkhidmatan courier ada disediakan bagi kawasan seluruh Semenanjung Malaysia dan caj penghantaran adalah sebanyak RM20.00 untuk 1 tong 4 liter ).

Terima kasih diatas sokongan anda...

5 comments:

 1. minyak terbaik.....saya amat rekemen kepada yang nak mencuba...

  ReplyDelete
 2. Minyak ni memang superb. Kepada yang kaki racing jalanan, buleh mencube 5w40 fully synthetic.amat terase kelainan nye.

  ReplyDelete
 3. yg savvy punya 10-30 la yer? berapa mas kawennye pak?

  ReplyDelete
 4. Boss 5w-40 4liter how much ?

  ReplyDelete